PTGoes, het verlengstuk voor professionele hulpdiensten

Vervoersmiddelen

De Firexpress blussystemen zijn uitstekend inzetbaar voor het blussen van vervoermiddelen. De compacte uitvoeringen kunnen bovendien gemakkelijk op kleine wendbare transportmiddelen worden geplaatst.

Het minimale waterverbruik en het maximale rendement van het watermist blussysteem, maken het blussen van een autobrand mogelijk met slechts 15 liter water. Het snelle bewegen van het bluspistool, de pulsatietechniek, zorgt voor een nog efficiënter gebruik van de blusstof.

Bij een treinongeval komt de blustechniek voor elektriciteitsbranden goed van pas. Door het watermist blussysteem hoeft bij een kleine brand de stroom niet van de leidingen te worden afgehaald, pure tijdwinst.

Bij brand op schepen is het soepel opvoeren van de HD slang een enorm voordeel. De vele kleine gangetjes kunnen makkelijk worden doorkruist.  Een compact brandblussysteem in de machinekamer geeft een enorme tijdsbesparing, waardoor de schade vaak beperkt blijft. Ook hier het blussen met AFFF-AR schuim grote voordelen; eventuele vloeistofbrandjes kunnen snel worden geblust.

 

Testiminials PTGoes