PTGoes, het verlengstuk voor professionele hulpdiensten

Buiten/natuur

Ook voor natuurbranden en branden in de openbare ruimte is het watermistsysteem van Firexpress systeem een prima oplossing, juist vanwege zijn diversiteit aan toepassingsmogelijkheden en uitvoeringen en het hoge 'knock down'-effect.

Bij de kleinere buitenbranden, op straat of in een park bijvoorbeeld, is een snelle simpele blussing met nagenoeg geen waterschade een prima oplossing. Hiervoor is met name de snelle en wendbare Firexpress motor zeer geschikt, evenals inbouw van de compacte blusunit in een klein en snel interventievoertuig. Ideaal om in te zetten bij branden in tunnels of in nauwe straatjes in stadscentra.

Voor natuurbranden (bos, duin en heide) kunnen ook de voertuigen van terreinbeheerders worden uitgerust met zo'n compacte unit, zo kunnen ze zelf meteen een beginnende natuurbrand blussen. Er zijn ook speciale voertuigen voor onverhard terrein (quad/ranger) leverbaar met een opgebouwd watermist blussysteem. Een speciale nozzel kan uitstekend eventueel kruipvuur in de mulslaag blussen. Behalve bij natuurbranden is inzet van de quad dankzij zijn grote tankinhoud ook bijzonder nuttig gebleken bij grote evenementen en drukke publiekslocaties zoals vliegvelden, pretparken, ziekenhuizen, bibliotheken, verzorgingstehuizen en grote kantoren met een BHV-team.

Het Firexpress blussysteem is bijzonder gebruiksvriendelijk en daarmee voor iedereen eenvoudig te bedienen.

Testiminials PTGoes